Klussen

~~ Doe mee! Sta op voor het leven en steun onderzoek! Onderzoek redt levens ~~

 

Help ons in de strijd tegen kanker. Er zijn kleine klussen voor mensen met een beetje tijd, en grotere klussen voor mensen met meer tijd. Meer weten? Neem contact met ons op!

KWF Zeist zoekt:

  • 30 Collectanten
  • 3 Wijkhoofden
  • 2 Districtscoördinatoren
  • 1 Penningmeester
     

Collectanten

KWF Zeist zoekt altijd collectanten omdat collectanten verhuizen of omdat het niet meer lukt om te collecteren. Elke collectant heeft de verantwoordelijkheid voor een straat of portiek, waarin ca. 2 uur gelopen wordt tijdens de jaarlijkse collecte. Met slechts een paar uur per jaar investeert u in leven!
 

Wijkhoofd

KWF Zeist zoekt ook nieuwe wijkhoofden. Sommige wijkhoofden zijn na vele jaren trouwe dienst gestopt. De wijkhoofden halen eind augustus de collectebussen voor hun wijk op en brengen deze bij hun collectanten. Verschillende wijkhoofden lopen ook zelf als collectant.  Klik hier voor wijken met een vacature.
 

Districtscoördinator

De districtscoördinator coördineert de contacten met de wijkhoofden in een district. Vaak bestaat een district uit 4 of 5 wijken. De districtscoördinator geeft belangrijke informatie vanuit het landelijke KWF-kantoor door en zijn bereikbaar voor vragen van de wijkhoofden. Ook zorgen zij ervoor dat de collectebussen en de ingevulde collectepassen bij de wijkhoofden terecht komen.
 

Penningmeester

De penningmeester zorgt voor de financiele afhandeling van de collectweek, de winkelbusjes en de speciale bussen bij bijvoorbeeld een jubileum of uitvaartcollecte. Daarnaast maakt hij of zij de jaarafrekening.