Klussen

~~ Doe mee! Sta op voor het leven en steun onderzoek! Onderzoek redt levens ~~

 

Help ons in de strijd tegen kanker. Er zijn kleine klussen voor mensen met een beetje tijd, en grotere klussen voor mensen met meer tijd. Meer weten? Neem contact met ons op!

KWF Zeist zoekt:

Collectanten

KWF Zeist zoekt altijd collectanten omdat collectanten verhuizen of om vac atures in te vullen omdat collectanten ermee stoppen. Elke collectant heeft de verantwoordelijkheid voor een straat of laan, waarin ca. 2 uur gelopen wordt tijdens de jaarlijkse collecteweek.
et slechts een paar uur per jaar investeert u in het leven!
 

Wijkhoofd

KWF Zeist zoekt ook nieuwe wijkhoofden. Sommige wijkhoofden zijn na vele jaren trouwe dienst gestopt. De wijkhoofden brengen begin september de collecteborden hun collectanten rond in de buurt, of laten deze bij hen thuis ophalen. Omdat KWF Zeist niet meer  De wijkhoofden lopen ook zelf als collectant.  
 

Districtscoördinator

De districtscoördinator coördineert de contacten met de wijkhoofden in een district. Vaak bestaat een district uit 4 of 5 wijken. De districtscoördinator geeft belangrijke informatie vanuit het landelijke KWF-kantoor door en zijn bereikbaar voor vragen van de wijkhoofden.
 

Penningmeester

De penningmeester zorgt voor de financiele afhandeling van de collectweek, de winkelbusjes en de speciale bussen bij bijvoorbeeld een jubileum of uitvaartcollecte. Daarnaast maakt hij of zij de jaarafrekening.