Help mee!

~~ Ongeveer 100.000 vrijwilligers zetten zich jaarlijks in voor minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor de patiënt ~~

 

Doe mee! Sta op voor het leven en steun onderzoek! Want onderzoek redt mensenlevens!

Vrijwilligers

KWF Zeist bestaat dankzij de inzet van vele vrijwilligers: collectanten, wijkhoofden, districtscoördinatoren en bestuursleden.

Wilt u ons helpen in de strijd tegen kanker? Kunt u 2 uur per jaar vrijmaken om te collecteren of wilt u misschien wel meer doen? Kijk bij klussen voor meer informatie!
 

Vlaggen & posters

KWF Zeist wil zichtbaar zijn. Als mensen ons zien, denken ze aan KWF! Dat is het hele jaar door belangrijk, maar zéker tijdens de collecteweek, die gehouden wordt in de 1e week van september. 

U kunt ons eenvoudig helpen door een vlag of poster op te hangen, bijvoorbeeld in de aula op school, bij het sportveld of in de kantine op uw werk. Wilt u ook een vlag of poster? Neem contact met ons op!
 

Evenementen

Een nieuwe ontwikkeling binnen KWF-afdelingen is het opzetten van evenemententeams. Deze teams organiseren één of meer evenement(en) per jaar.
Het KWF-evenemententeam kan ook scholen en bedrijven helpen bij het organiseren van een evenement, in de vorm van een school- of bedrijfsproject.

De KWF-evenemententeams staan naast de collecteteams. Dankzij goed onderling contact versterken zij elkaars inzet.

KWF Zeist heeft nog geen evenemententeam. Daarom zijn wij op zoek naar enkele mensen die het leuk vinden om een evenement voor het goede doel, de bestrijding van kanker, te organiseren. 
Vindt u het leuk om u in te zetten, zonder u voor langere tijd vast te leggen? Heeft u leuke ideeën voor een evenement? Meld u dan nu aan en  Neem contact met ons op!